НА ЧАСУ ГРАЂАНСКОГ ВАСПИТАЊА ПДФ Штампа Ел. пошта

У оквиру реализације часова грађанског васпитања у нашој школи ученици шестог разреда бавили су се темама  сарадње школе са широм друштвеном заједницом.


На позив професора грађанског васпитања Александра Делића, члан Градског већа Немања Трнавац, задужен за спорт,  гостовао  је у школи. Ученици су припремили питања која су имала везе са  спортом и спортским објектима у нашем граду. Највише су се интересовали  за  затворени  градски   базен и проблеме  који спречавају да град оствари његову  изградњу.

Немања Трнавац је ученицима објаснио поступке при изради пројектне документације, места на којем би базен био грађен и проблеме који тренутно деле тај пројекат од реализације. Од идеје изградње базена се не одустаје и истиче се његов  значај за грађане Чачка. Као професор физичког васпитања, гост је нарочито истакао да врло добро зна колико је затворени базен потребан граду и обећао да ће учинити све да се што пре  створе услови за његову градњу.

Разговор је био веома интересантан, а ученици су постављали  питања и око још неких објеката у граду - скејт парка, теретане на отвореном,нове атлетске стазе и слично.

Члан Градског већа је истакао   да Општина као приоритетне, види ученике, омладину, развој школског спорта  и  спорта у граду. Најавио је акције које ће створити боље услове за реализацију базичних спортова  и популаризацију атлетике, гимнастике и пливања.

Ученици су се захвалили на посети, а господин Трнавац истакао потребу чешћих контаката у циљу добијања повратних информација од грађана у области спорта и физичке културе.

 

Анкета

Коју средњу школу желиш да упишеш?
 

Посетиоци

Имамо 10 гостију на мрежи

ЈАВНЕ НАБАВКЕ

Template